Enviat per: fgambus | Octubre 31, 2006

EL PSC I MARTXELO OTAMENDI

Una darrera notícia a comentar. No surt a tots els diaris, i en algun dels que surt, tampoc es tracta la notícia com entenc que caldria haver-la tractat.

Ahir, al Palau Blaugrana, el PSC celebrava el seu míting final, amb la presència de ZAPATERO. Un dels periodistes que pretenia seguir el desenvolupament de l’acte, com va seguir el míting de Badalona de Convergència i Unió, era en Martxelo OTAMENDI, director del diari basc Berria, i processat per l’Audiència Nacional arran del tancament del diari Egunkaria.

Doncs bé, el Sr. OTAMENDI va ser retingut durant més d’una hora per agents de paisà de la policia nacional, que es van quedar còpia de totes les notes que aquests dies, exercint el periodisme de campanya, OTAMENDI havia anat prenent.

La Vanguardia ho tracta a les planes de política, però ben allunyat de les planes dedicades a l’esdeveniment on es van produir els fets.

El Periódico no en parla, directament. Per què? El Periódico n’hauria parlat si el responsable de l’acte o de la policia fos el PP, però essent com és el PSC responsable de l’acte i en ZAPATERO responsable de la policia, per quina raó denunciar un abús d’aquestes característiques? Periodisme objectiu, en dic d’això.

L’AVUI en parla, en parla en profunditat, a la segona plana de política, com a peu de plana de la crònica sobre el míting del PSC.

Que cadascú en tregui les seves conclusions…

Anuncis

Responses

  1. […] sospitosos que l’any 2006, per posar un exemple, Martxelo OTAMENDI va haver de suportar un tracte vexatori a un míting del […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: