Enviat per: fgambus | Març 12, 2007

OCUPAR EL CENTRE

Bé, ja veieu com està tot plegat…

Dissabte, a Madrid, la manifestació del PP. Diu en Barbeta, ahir o avui, a La Vanguardia, que atenció amb considerar que tot allò és l’extrema dreta, i reflexiona sobre l’error de prendre solucions a partir de diagnòstics equivocats. O, en un llenguatge més meu, sobre la solemne tonteria de fer-se trampes al solitari.

En ZAPATERO se n’ha fet, de trampes, al llarg de tota la legislatura. No ha estat en cap moment conscient de que va guanyar les eleccions per un accident -entenent accident, per no ferir susceptibilitats, com ho entén el DIEC, és a dir, ‘allò que ve a rompre el curs regular de les coses’-. Ell era l’únic que abans dels atemptats creia que podia guanyar. I ha seguit creient-se que ell solet va donar la volta a les enquestes. I ha governat en conseqüència, sense ser conscient que portava molt vot prestat a la butxaca, i que el PP pràcticament no va perdre vots el 14-M-2004.

En ZAPATERO, el PSOE i tots els que no combreguem amb el discurs d’avui del PP ens farem trampes al solitari si fem això que en Barbeta, amb raó, diu que no es pot fer. Considerar que la gentada de dissabte a la tarda a Madrid és l’extrema dreta.

Durant els darrers tres anys el PP ha estat intentant -i ho segueix fent- guanyar les eleccions de fa tres anys. També ells s’enredaven al solitari.

En un sistema de partits “normals” -normals els partits, no el sistema-, el partit al Govern, quan el de l’oposició intenta guanyar les darreres eleccions, i no les properes, el que fa és precisament posar-ho tot en les properes, que són les úniques que són de veritat.

Aquí no. Aquí, pel que veig als diaris, el partit del Govern ha decidit, finalment, que competirà amb el PP per tornar a guanyar les eleccions de fa tres anys. I ara, davant l’expressió de força del PP de dissabte, el PSOE vol organitzar una manifestació contra la guerra d’Iraq.

Potser comença a ser hora que algun líder centrat alci la veu i es llenci al “ruedo”, a risc de ser acribillat per uns i altres, però ocupant l’espai que ningú, ni PP ni PSOE, volen ocupar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: