Enviat per: fgambus | febrer 13, 2008

TRAMPES

Després dels 400€ ara ens surt en ZAPATERO amb això de les ajudes a les famílies. És un trampós i un irresponsable.

Anuncia, en ZAPATERO, un augment de les ajudes per fill, proposant 500€ per fill entre els 0 i els 3 anys, i 300€ per fill entre els 3 i els 18 anys. Dius, home, Convergència i Unió porta al programa 1.000€ per fill entre els 0 i els 3 i 600€ per fill entre els 3 i els 18. Un ingenu et diria: al cap i a la fi és una qüestió de matisos. El PSOE, com que és al Govern, sap què es pot i què no es pot gastar…

Però és que el PSOE no es gastarà RES. RES de RES. Això serà com la dependència -has de fer tants papers i hi ha tant pocs diners que la majoria dels dependents rebran els ajuts quan ja no els necessitaran, malauradament- o els ajuts al lloguer dels pisos.

Entrem en matèria. Diu en ZAPATERO que podran optar a aquests ajuts les famílies amb rentes families inferiors als 11.000 euros, 16.000 en cas de família nombrosa.

Ja sé que hi ha molts mileuristes en aquest país, molta gent que està molt malpagada i molta gent que passa moltes dificultats. Però 11.000€ de renta familiar vol dir que un cònjuge cobra 6.000€/any, i que l’altre en cobra 5.000€. Posat a sou mensual, entenent que existeixen 14 pagues, això vol dir que cobraran els ajuts les parelles amb fills que guanyen 428€ (el que en fa 6.000€ a l’any) i 357€ (el què en guanya 5.000€).

Amb la mà al cor: quantes parelles d’aquest país guanyen aquests sous i tenen fills?

Ja està tot contestat. Són uns tramposos i pretenen enredar-nos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: