Enviat per: fgambus | Desembre 11, 2008

ES POT TENIR TANTA BARRA?

pinochozpDues perles del president del Govern que no puc deixar passar.

La primera, anecdòtica si voleu, la publica l’e-notícies fent-se ressò d’una notícia publicada al diari MARCA, i que diu que el president del Govern, RODRÍGUEZ ZAPATERO, ha pronosticat un “5 a 1” al Barça – Madrid de dissabte que ve i que ha afegit que “la Cultural Leonesa té millor defensa que el Real Madrid”. Es veu que tot això ho ha fet per ‘picar’ Alfredo PÉREZ RUBALCABA i Jaime LISSAVETSKY, dos reconeguts madridistes.

La segona, molt més seriosa. Res d’anècdota. És d’aquelles declaracions que defineixen a una persona. Diu La Vanguardia Digital que “ZAPATERO espera que las previsiones de recesión sean erróneas ‘como lo fueron al no pronosticar la crisis'”

De la primera només comentar que crec que un polític seriós i, sobretot, un president del Govern, no té perquè entretenir-se a ‘picar’ públicament a través dels mitjans de comunicació els seus companys de Govern que són aficionats del Reial Madrid. Privadament, evident, pot fer el que vulgui. Però publicar, filtrar, donar a conèixer les seves opinions futboleres no és propi d’un president del Govern. Com a mínim no és propi d’un president del Govern seriós.

La segona, com deia, és molt més greu. Què vol dir que las previsions van ser errònies perquè no van pronosticar la crisis? Però si aquesta crisi l’ha estat pronosticant tothom menys el seu partit, que va arribar a acusar de manca de patriotisme a aquells que anunciaven que les dades econòmiques no eren bones i que les perspectives eren pitjors encara, que va arribar a dir que hi havia determinats partits que el que volien era una crisi econòmica per tal de guanyar el poder!!

Ja està bé! Ja n’hi ha prou! Tothom ha de recordar totes les declaracions de membres del partit socialista acusant de tot a qualsevol que se li acudís dir que les coses l’any 2008 i 2009 no anirien tant bé com deia el Govern. Tothom pronosticava la crisi mentre RODRÍGUEZ ZAPATERO parlava de que Espanya era a la Champions League de l’economia mundial, tothom treballava contra la crisi mentre en RODRÍGUEZ ZAPATERO es ventava de tenir el millor sistema bancari del món… Tothom es reunia i ningú convidava RODRÍGUEZ ZAPATERO, perquè era l’únic que veia les coses de manera diferent…

I ara vol fer-nos creure que no, que ell i el seu Govern són els campions contra la crisi, que han aprovat no sé quantes mesures, i deixa entendre amb aquesta frase de que les previsions s’han equivocat que el seu Govern s’hi hauria posat abans si algú li ho hagues dit! Però, de debò, es pot tenir tanta barra?

Anuncis

Responses

  1. Millor contra l’Aznar i contra el Zapatero !!

  2. La meva porra és 5-2.

    Quan t’enganyen una vegada és mala sort. Dos, potser ja comença a ser culpa teva.

  3. Com sempre amic Paco les teves reflexions són encertades i escaients.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: