Enviat per: fgambus | Març 10, 2009

LA RECEPTA DE LA FELICITAT

lavateratrimestrisEstic molt content. I políticament satisfet i ple d’il·lusió. Deu ser que l’Estatut, pel que fa al dret que se m’otorga a la felicitat, s’està desplegant. I tot plegat és degut a l’eficaç i dedicada tasca de la parella SAURA – MAYOL.

Estic molt content i políticament satisfet perquè avui, en arribar a casa, m’he trobat un sobre de l’Ajuntament de Barcelona on, entre d’altres papers i propaganda que si tinc temps analitzaré en un altre post, se’m fa arribar un sobre tancat, blanc, del tamany d’un CD, on se’m convida a la Festa de la Primavera. Literalment, a la portada, hi diu “Vine a la Festa de la Primavera”, en lletres evidentment vermelles, i s’hi veu, al centre, un preciós pom de flors.

Donant-li la volta al sobre de la felicitat ens trobem que hi ha la següent inscripció: “El teu balcó pot ser un petit jardí. Si plantes aquestes llavors faràs que la primavera arribi, plena de color, a tots els racons de Barcelona”. I signa aquesta frase, que traspassa a tots els barcelonins, a canvi d’obtenir la felicitat plena, la gran responsabilitat de fer arribar la primavera a Barcelona, la Tinent d’Alcalde de Medi Ambient, Imma MAYOL. Al costat, per si de cas haguéssim oblidat qui és la Imma MAYOL, una foto d’ella, tota simpàtica.

Una mica més avall, exactament sota la foto, una altra inscripció, que és la que, personalment, m’ha donat la satisfacció màxima, on es diu: “Aquest sobre conté llavors d’algunes d’aquestes flors: Flor de Nit (Miriabilis jalapa), Pèsol d’Olor (Lathyrus odoratus) i Lavatera (Lavatera trimestris)”. Aquest darrer exemplar, la Lavatera trismestris, és la que il·lustra aquest post.

Finalment, a la part superior, a la solapa, en vermell, de nou, les instruccions. Ah! Què hauríem fet sense les instruccions, eh? Diuen: “Posa terra en un test. Fes-hi un foradet i posa-hi les llavors. Cobreix-les amb terra. Mantingues la terra sempre humida”.

He quedat de debò impressionat. I una mica astorat. Perquè la responsabilitat -fer que la primavera arribi a tots els racons de Barcelona- és gran. Però impressionat perquè tenim -tots els ciutadans de Barcelona- un Ajuntament que en temps de crisi ens ha fet arribar a casa unes llavors i unes esplèndides instruccions sobre com plantar-les. Com en sóc, avui, de feliç! Que bé que dormiré! Realment, tenim en Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa uns governants que no ens els mereixem, de bons que són.

Només em queda un dubte: l’any passat, per aquestes dates, la mateixa persona i els seus companys de partit no ens havien prohibit tenir plantes als balcons i regar-les?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: