Enviat per: fgambus | Març 17, 2009

PSC, O COM LES SETMANES PODEN ARRIBAR A SER ELÀSTIQUES

puentingEl passat divendres, 13 de març, la Vicepresidenta del Govern espanyol, María Teresa FERNÁNDEZ DE LA VEGA, deia que donat que a Galícia i a Euskadi encara s’està en procés de formació de govern (AVUI; 13 de març de 2009), fins que això no estigui fet no es podria tancar la negociació del sistema de finançament. Recordem que, primer, l’acord es va posposar fins després de les eleccions basques i gallegues. Ara, es posposa fins a la formació dels governs i els parlaments respectius. De fet, el que passi a Euskadi no hi té res a veure, que ells ja ho tenen arreglat!

Ahir, dilluns16 de març, el Molt Honorable Conseller Antoni CASTELLS deia que si no hi havia acord aviat es suspendrien la negociació perquè aleshores “seria un pedaç”, i considerava que ara era un bon moment per “fer valdre la força de Catalunya” i demanava la unitat dels partits catalans.

Avui, llegeixo al diari AVUI que “el PSC posa de límit l’estiu que ve per pactar el nou finançament”. No sé què és més elàstic, si la corda que aguanta la persona que salta del pont a la fotografia, la manca de vergonya del PSC o el concepte de la paraula ‘setmanes’ emprada per Antoni CASTELLS. Certament, d’aquí a l’estiu passaran setmanes. També passaran mesos, és clar. I com que, a més a més, això de l’estiu dura tres mesos, i no ens aclareixen de què estan parlant, no sabem si estan parlant del 20 de juny o del 20 de setembre.

Per tant, les setmanes del pobre Antoni CASTELLS en Miquel ICETA i en José ZARAGOZA, sempre atents a defensar al PSOE abans que el país, ja s’han afanyat a concretar-les en mesos… Durant anys van criticar les polítiques dels governs PUJOL per considerar que allò del ‘peix al cove’ era una actitud errònia… Ells, ICETA, ZARAGOZA, MONTILLA, combinen dues dites en el seu accionar polític: ‘posen el cap sota l’ala’ i ‘qui dia passa any empeny’. I així porten des del novembre de 2003.

El país, mentrestant, pel pedregar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: