Enviat per: fgambus | Abril 16, 2009

SI ELS CATALANS NO HI ANEM, LA MALENI HI TORNARÀ!

maleni

Les vacances tenen això, et relaxes, et relaxes, i després fa una mica de mandra reprendre el ritme… Sort que tenim el PSOE i la Maleni i, al final, t’acaben posant a to… Ja m’enteneu…

Avui La Vanguardia publica una notícia paradigmàtica del què és el PSOE… El partit amic…

Certament, quan la setmana passada RODRÍGUEZ ZAPATERO va canviar, finalment, el seu govern, i va fer-ne sortir l’inclíta Magdalena ÁLVAREZ vam ser molts, a Catalunya, els que vam respirar tranquils. La responsable del caos a Rodalies, de l’endarreriment de l’AVE, de l’ofec a què es veu sotmès l’aeroport del Prat, etcètera, etcètera, finalment, plegava. “Ni partía, ni doblá”, però semblava que ja ens l’havíem tret de sobre.

I, n’estic convençut, qui més tranquil respirava era el PSC. Un dels seus maldecaps més insistents despareixia d’escena… Per poc temps, però.

Diumenge o dissabte passat, l’AVUI entrevistava la primera candidata del PSC a les eleccions europees, i se li preguntava si li feia il·lusió fer tàndem amb el cap de llista del PSOE, Fernando LÓPEZ AGUILAR, com si estigués donat i beneït que el PSC ocuparia el número 2 d’aquesta llista.

Doncs bé, ni el 2 -que ocuparà el basc Ramon JÁUREGUI- ni el 3, que com bé informa La Vanguardia, l’ocuparà Magdalena ÁLVAREZ! Déu n’hi dó els amics del PSC com les hi gasten, eh? Josep BORRELL va encapçalar les llistes fa cinc anys. Avui el PSC ja el posen darrera la Maleni… Però, al marge del PSC, el PSOE i RODRÍGUEZ ZAPATERO tornen a fer mal a Catalunya, recol·locant la Maleni…

La paciència sempre té un límit. Diuen que és la dignitat. Però inclús sense posar-nos tan trascendents, la paciència, fins i tot amb la dignitat perduda, té un límit.

I Catalunya el proper 7 de juny ha de dir prou. Ja n’hi ha prou! El PSOE de RODRÍGUEZ ZAPATERO -amb la connivència del PSC- no n’ha tingut prou d’escanyar financerament Catalunya. No n’ha tingut prou d’incumplir un dia i un altre l’Estatut. No n’ha tingut prou de tancar als trens de rodalies a milers i milers de catalans durant molts mesos. No n’ha tingut prou de fer arribar l’alta velocitat ferroviària 16 anys més tard que a Sevilla. No. RODRIGUEZ ZAPATERO i el PSOE havien de fer-ne burla de tot plegat. RODRIGUEZ ZAPATERO i el PSOE volen humiliar Catalunya. Es deuen haver cregut que els 25 diputats de fa un any són perpetus. Es deuen haver cregut que els catalans som tant soques que per molt que ens burxin sempre votarem el PSOE si en José ZARAGOZA i en Miquel ICETA treuen la bèstia grossa del PP en campanya…

Aquesta vegada Catalunya ha de dir prou. Aquesta vegada, no és el PP el que torna. Aquesta vegada, si els catalans no hi anem és la Maleni la que hi tornarà!!

Anuncis

Responses

  1. Bon contra-eslògan: “Si els catalans no hi van, la Meleni tornarà”

    Quin fart de riure! jejeje

  2. Gràcies Higini. Ara, a part de riure -que sempre és bo i ho fem menys del que ens convindria- cal que hi anem!

  3. Doncs hi anirem!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: