Enviat per: fgambus | Octubre 5, 2009

MADRID 2016

madrid2016No he escrit encara sobre la no designació de Madrid 2016 com a seu olímpica. No me n’alegro, del que ha passat. Però què voleu que us digui? Tampoc em sap greu.

Hi ha un tema, però, sobre el que sí que volia deixar escrites unes notes. Algú pensar demanar a Alberto RUÍZ-GALLARDÓN, al PP i, de manera subisdiària, al PSOE -que en cap moment previ ha fet cap mena de reflexió (no sé perquè no m’estranya…)- raons sobre la quantitat ingent de diners que s’han abocat a una candidatura que estava abocada -i valgui la redundància- al fracàs?

Podria desenvolupar el raonament, però el periodista Martí PERARNAU ho ha fet, i prou bé, avui a EL PERIÓDICO a l’article “No va ser el COI qui va enganyar Madrid”.

I una segona reflexió, que aquí només apunto i que aquesta sí que desenvoluparé més endavant. En veient tanta monarquia, tant president del Govern, tant president de Comunitat, tant i tant de tot m’han entrat unes irrefrenables ganes d’acudir a l’hemeroteca i mirar qui va acompanyar Pasqual MARAGALL, Narcís SERRA i Jordi PUJOL aquell 16 d’octubre de 1986. Prometo tornar amb la informació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: