Enviat per: fgambus | gener 7, 2010

Laporta for president?

Ja fa temps que crec, quan es tracta de José ZARAGOZA i els seus dependents, que res és per casualitat i que tot té, sempre, una segona derivada o intenció. Derivada o intenció de la que pretenen, sempre també, treure’n profit. És legítim, eh? No critico, doncs, la intenció de treure partit d’una situació concreta. Tinc la pretensió d’estar atent, i convidar tothom a estar atents, per tal que en treguin el menys partit possible o, a poder ser, el seu intent se’ls torni en contra. És legítim l’intent, deia, però sempre m’ha semblat trampós.

El darrer exemple del tema que ens ocupa el podem trobar amb les reaccions dels dirigents del PSC a l’anunci de Joan LAPORTA d’estar disposat a encapçalar una candidatura a la presidència de la Generalitat de Catalunya. He escoltat les de Miquel ICETA i el conseller Antoni CASTELLS. El relat d’ambdós dirigents socialistes és impecable: en aquests moments durs per a la política i per al servei públic sempre són benvinguts aquells ciutadans que vulguin involucrar-se en la gestió dels afers comuns, del país. Ja dic, impecable.

Però com deia en començar, aquesta reacció d’aquests dos dirigents no és casualitat. Segur que el relat ha passat per la taula de José ZARAGOZA. I segur que ja han fet els seus anàlisis de a qui perjudicaria més -a qui arrancaria més vots- una candidatura unilateral de Joan LAPORTA. Sembla evident que el PSC té assumit que el vot que podria emportar-se l’actual president del FC Barcelona és un vot que podria anar a parar, en algun moment, a Convergència i Unió i, per tant, faran tot el que tindran al seu abast per alimentar l’ambició de Joan LAPORTA, com han fet tot el possible per alimentar Reagrupament.Cat que, òbviament, també confien que escapci el vot dirigit a Esquerra Republicana.

Estiguem atents a tots aquests moviments, perquè hem de procurar desenmascarar-los quan més aviat millor. L’Artur MAS i la gent d’Unió i Convergència tenen, tenim, un bon resultat a l’abast. Però enlloc està escrit que José ZARAGOZA i companyia hagin d’acceptar-ho sense moure un dit.

Treballem, estiguem atents, fem les coses ben fetes, no ens relaxem, i estarem en condicions de celebrar un victòria electoral el 2010.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: