Enviat per: fgambus | gener 28, 2010

The neverending story: ICV i Horta de Sant Joan

Rebo un teletip al telèfon que diu “ICV carrega contra CiU per usar la mort de cinc bombers per electoralisme”. S’ha d’estar molt desesperat, de debò.

Diu la notícia que Dolors CAMATS, portaveu d’Iniciativa per Catalunya – Verds ha “arremès contra CiU per usar la mort de cinc bombers per fer electoralisme”, i ha afegit que “els consellers SAURA i BALTASAR no tenen res que amagar”, però ha lamentat que “hagin de tornar al Parlament per exposar els mateixos arguments”. 

Per començar, el reglament del Parlament permet a un grup amb 48 diputats de forçar una comissió d’investigació a l’any. Això no és forçar el reglament. Forçar el reglament seria intentar crear una comissió d’investigació amb els 12 diputats que té Iniciativa. Forçar les regles del joc és, potser, tenir 12 diputats al Parlament i 2 consellers, mentre que qui en té 48 no en té cap. Però això són figues d’un altre paner i, certament, el sistema permet i és legítim que amb 12 diputats es puguin tenir, no només 2 consellers sinó, fins i tot, si es donés el cas, la presidència de la Generalitat. 

Ara bé, diu Dolors CAMATS que lamenta que els dos consellers hagin de tornar al Parlament a exposar els mateixos arguments. En això, que voleu que us digui, jo fins i tot estic un xic il·lusionat, perquè tot plegat és com la “història interminable”.

A veure, quan el conseller BALTASAR va comparèixer a l’estiu, tothom havia estat al seu lloc i el foc l’havia generat un llamp que havia caigut cinc o sis dies abans. Quan els consellers SAURA i BALTASAR compareixen al gener, el foc ha estat provocat per dues persones, que els Mossos han detingut per ordre de la jutgessa de Gandesa, i resulta que sembla que no tothom estava al seu lloc. Un parell de dies després, sense cap més compareixença, ja és evident que molta gent no estava al seu lloc en el moment del tràgic esdeveniment. Doncs què voleu que us digui? Això que diu Dolors CAMATS lamentant-se que els consellers hagin de tornar a explicar el mateix no té massa sentit, perquè cada vegada que s’han posat davant d’un micròfon ens han explicat una història diferent. Ves a saber quina una ens expliquen si han de comparèixer de nou…

Per tant, que no ens confonguin. Han comès en aquest tema del foc d’Horta de Sant Joan irregularitats, ocultació d’informació a la justícia, incompetència manifesta, prepotència en relació al territori i ara, a més a més, pretenen acusar d’electoralisme a aquells que pretenem escatir què ha passat. Home! Em sóna una mica com el que està fent la Brunete mediàtica, amb això d’en Cristiano Ronaldo –salvant totes les distàncies-. El portuguès li trenca al nas a un danès, i un argentí que ni estava sobre el camp haurà d’acabar demanant perdó.

Ja està bé! Ja n’hi ha prou de mentides i enganys! 

En SAURA i els seus ens volen fer pagar, com a societat, el preu més alt perquè ells es mantinguin a la poltrona. Perquè aquestes actituts, més que cap altres, són les que trenquen la confiança en la política.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: