Enviat per: fgambus | Mai 10, 2010

Va d’armilles (i no som a 28 de desembre)

Tot és superable en aquesta vida. En l’afany de vetllar per tots plegats fins als extrems més insospitats, i a partir d’unes dades estadístiques -l’estadística en aquesta vida serveix per a tot, està clar- la Conselleria d’Interior ha decidit que com que un percentatge elevat de les morts per atropellament es concentra en la població de més de 65 anys, caldrà ataviar a aquest col·lectiu de ciutadans amb antireflectants per tal que puguin ser percebuts més fàcilment pels conductors.

Es deuen creure, en SAURA i companyia -en especial en Joan BOADA- que a la gent gran se l’atropella més perquè se la veu menys quan, de ben segur, aquestes estadístiques que justifiquen que el Govern, amb els diners de tots, regali prop de 30.000 antireflectants, es deuen fonamentar més amb la manca d’atenció que comporta l’edat, que no pas amb la manca de visibilitat.

No poso en qüestió que la gent gran es distreu més sovint i, per tant, es situa en risc d’accident amb més facilitat. Però la solució és pròpia d’un còmic de Francisco IBÁÑEZ.

Ara que ja sabem què fer amb els vianants majors de 65 anys -posar-los un reflectant- caldrà començar a pensar què fem amb els conductors majors de 65 anys, no?

Els obliguem a pintar-se el cotxe amb pintura reflectant? O els hi instal·lem una sirena per poder-los percebre quan s’acostin o ens hi acostem? O potser unes llums pampalluguejants com si fossin una ambulància? Però, per no confondre una ambulància amb un cotxe d’un jubilat o jubilada, la llum en aquest cas podria ser amb tots els colors de l’arc de Sant Martí? O també podríem demanar a aquest col·lectiu de conductors que incorporessin una combinació d’aquestes mesures…

Font: E-notícies: “Interior demana als avis que vesteixin amb armilla reflectant”

Anuncis

Responses

  1. I als polìticis ineficaços e ineptes, de qué els marquem?

  2. Marcar la gent mai m’ha agradat. Per això em revolta la idea de “marcar” els majors de 65 anys que caminin pel carrer….


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: