Enviat per: fgambus | Juny 14, 2010

Benedito 2016 i les eleccions al FC Barcelona

No pretenc, amb el títol, dir altra cosa que la campanya desenvolupada per l’Agustí BENEDITO el posiciona ja, des d’avui, a la graella de sortida de les eleccions de 2016. Després ell i el seu equip ja decidiran el que fan, si hi van o si no hi van. Però és evident que el resultat d’ahir, a part de fer president en Sandro ROSELL –felicitats- col·loca l’Alternativa Benedito a l’imaginari blaugrana. Segur que l’Agustí sabrà honorar la confiança que els socis li han otorgat.

Certament, passant a un anàlisi ràpid del resultat electoral d’ahir, no deixa de ser sorprenent, a primera vista, que aquell candidat que encarnava el projecte de Joan LAPORTA no només no guanyi les eleccions, sinó que quedi l’últim, i que els dos projectes que es diferenciaven més del malanomenat laportisme –ROSELL i BENEDITO- hagin acabat en primer i segon lloc.

Tanmateix, és una evidència que el cos electoral blaugrana va emetre sentència sobre el laportisme el 6 de juliol de 2008, en manifestar-se a favor de la moció de censura pràcticament el mateix percentatge que ahir es va inclinar per Sandro ROSELL i, per tant, els darrers dos anys d’èxits esportius queda clar que el soci l’ha separat de la gestió de Joan LAPORTA.

Sandro ROSELL, de la mateixa manera que Joan LAPORTA l’any 2003, gaudirà d’una legitimitat plena per tirar endavant el seu projecte. Desitgem que encerti, pel bé de tots.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: