Enviat per: fgambus | Setembre 17, 2010

Llibertat, Amnistia i Estatut d’Autonomia

Certament, escriure aquests quatre mots sembla que es faci per evocar aquells temps de la lluita contra els grisos que tant enyoren alguns que només semblen capaços de construir la seva identitat per contraposició, i mai per afirmació, del seu propi projecte.

Pasqual MARAGALL expressa una opinió que no agrada al PSC, i els socialistes deixen anar tota la seva bilis contra el missatger, és a dir, contra la revista de CDC que publica l’entrevista.

Jaume SOBREQUÉS abandona el seu partit de sempre, i la gent del PSC ens surt amb l’eslògan aquest -perquè no és més que això- de que qui vol la independència se’n va a Convergència, com si voler la independència o cotes més altes de sobirania, que d’això és del que estem parlant, fos un delicte d’alta traïció.

Llegint la carta de Jaume SOBREQUÉS és quan m’han vingut al cap els eslògans dels anys 70… MARAGALL, SOBREQUÉS, Ciutadans pel Canvi, marxen del PSC o se n’allunyen no clamant per la independència, sinó cridant quelcom més simple: llibertat, de pensament; amnistia, és a dir, no ser culpabilitzats per dissentir; i Estatut d’Autonomia, que vindria a ser la defensa de l’ànima catalanista del PSC que no se sent còmode amb l’Estatut escapçat i retallat per part del Tribunal Constitucional en la seva sentència contrària.

Ha passat el temps, però sembla que el PSC segueix buscant els grisos per córrer-hi al davant mentre que els que s’hi van jugar la pell, a poc a poc, tristament, se’n van allunyant pensant, o dient, “no era això, companys, no era això”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: