Enviat per: fgambus | Novembre 29, 2010

22.893 vegades gràcies

Aquestes són les persones que a Gràcia han confiat en la nostra proposta. A totes elles, i a totes les altres persones que sense votar-nos s’han acostat a les urnes, moltes, moltes, moltes gràcies.

Moltes gràcies, primer de tot i abans que res, perquè després de molt temps de viure immersos en aquest clima de descrèdit de la política, descrèdit merescut sovint, però també sovint atiat per qui d’un fet objectiu -l’allunyament de la política de la ciutadania- n’ha volgut fer un negoci o treure’n profit, quan ha tocat a la gent manifestar la seva opinió de manera individual ha enviat un potent senyal a la classe política: hi ha descrèdit, hi ha allunyament, però ningú posa en qüestió la política ni el sistema. Aquest potent senyal -cara- té la seva creu: la política no es pot limitar a dir “hem entès el missatge”; el canvi que s’ha produït a les urnes i que ha capitalitzat Convergència i Unió no es pot limitar a canviar el govern i les cares del mateix. Ha de canviar la forma de governar i la forma en què la política s’acosta a la ciutadania.

Dit això, moltes gràcies també a les 22.893 persones que a més a més d’acostar-se a les urnes aquest diumenge van agafar la papeleta de Convergència i Unió i la van dispositar a les urnes. Sabem que un percentatge d’aquests vots ens venen de nou, i no ens venen convençuts. I sabem que un altre percentatge ens ve profundament escèptic. Procurarem honorar la seva confiança i, a poder ser, reforçar-la amb una obra de govern assenyada que ha de tenir el país com a objectiu, i els partits que integren el govern com a instruments.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: