Enviat per: fgambus | Març 29, 2012

Unió i les campanes que repiquen

20120329-110104.jpg

Post de les 11.00h.

Diu avui en Quim TORRA a www.elsingulardigital.cat que perquè les campanes de la llibertat nacional repiquin falta que Unió Democràtica de Catalunya s’alinïi darrera de la senyera de l’Estat propi.

En Quim TORRA sap que pica en ferro fred. I pica en ferro fred perquè Unió Democràtica de Catalunya, des de l’any 1931 és al mateix lloc del combat nacional: darrera la senyera de la confederació, que com és conegut, implica l’exercici previ de plena sobirania.

L’any 1931 els fundadors es van situar en aquest punt. L’any 1963, quan el partit, en la clandestinitat, va procedir a la compil·lació doctrinal, s’hi va mantenir. I l’any 1997, el Consell Nacional Extraordinari de Sant Cugat ens hi vam refermar.

Unió ha demostrat al llarg del temps que sempre és al costat del país. Ara també. Unió ha demostrat al llarg dels anys que té un full de ruta clar i sòlid, i que no té ni sent la necessitat d’expressar la seva posició cada vegada que a algú se li acut qüestionar-la.

Som un partit que al llarg de més de vuitanta anys hem apostat per no plantejar problemes i treballar per donar respostes. Crec, de debò, que el partit seguirà fidel al país i als seus postulats històrics, que seguim creient que suposen una resposta i no un problema.

Una resposta que es concreta en l’anhel de major llibertat pel nostre país, sense trencar-lo, sense hipotecar-lo i sense frustrar-lo a cada passa.

Només renunciem a dos futurs: el del país sotmès i el del país trencat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: