Enviat per: fgambus | gener 24, 2013

40 anys de feina ben feta: CIDOB

ImatgeVaig conèixer el CIDOB de la mà del professor Rafael GRASA la tardor post-olímpica del 1992. Avui sé que aleshores aquest think tank amb seu a Barcelona que ara ha estat qualificat com el millor de l’Estat espanyol tenia 19 anys. Jo, 18 fets abans de l’estiu. Enguany en fa quaranta.

I en fa 40 immers en la seva maduresa. El seu director aquests darrers anys, abans de marxar a treballar amb en George SOROS, en Jordi VAQUER, li ha donat l’impuls que era tant natural com imprescindible.

Independent del poder polític, sempre ha estat conscient de que cal fer-se acompanyar, i així els seus presidents els darrers anys han estat l’ex vicepresident del Govern espanyol, Narcís Serra, i l’ex eurodiputat de CiU al Parlament Europeu, Carles Gasòliba, que encara n’exerceix. Ambdós rellevants a l’escena internacional.

És un orgull que la nostra ciutat, la nostra capital, el nostre país, tinguin un centre d’estudis internacional de la magnitud que té el CIDOB. Per molts anys, i moltes gràcies a tota la gent que l’ha fet i el fa possible, que no són pocs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: